SPORTFYSIOTHERAPIE

Ben je een topsporter, recreatieve sporter of amateur sporter met een (dreigende) blessure? Of ben je van plan meer te gaan sporten? Onze sportfysiotherapeut helpt je graag verder. Samen werken jullie aan een behandelplan om weer op het gewenste niveau terug te komen. In onze uitgebreide fitnessruimte zijn alle mogelijkheden aanwezig om als sporter te revalideren.

BEHANDELING

Sportfysiotherapie kan helpen bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van sportblessures. Wij bieden sportfysiotherapie aan voor ieder niveau, van topsporter tot breedtesporter. Ook als je meer wilt gaan bewegen, kun je voor advies en behandeling langskomen bij FYSIOCONNECTION.

Onze sportfysiotherapeut heeft verstand van sport specifieke klachten en oefeningen. Daarnaast heeft hij/zij wanneer nodig contact met de huisarts, sportarts, chirurg of orthopeed welke betrokken is. Maar ook is het van belang om te communiceren met de trainer of coach die betrokken is bij het sporten. Bijvoorbeeld over een aangepast trainingsschema of het wel/niet participeren aan wedstrijden.

De therapie heeft een duidelijke opbouw waarin wordt toegewerkt naar het sportniveau. Dit niveau is voor ieder individu verschillend. In onze uitgebreide fitnessruimte wordt gewerkt aan kracht, lenigheid, techniek, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid. Dit om te herstellen van een blessure of een blessure te voorkomen.

Naast sportfysiotherapie bieden wij ook personal training aan. Hierbij werk je samen met een (sport)fysiotherapeut aan specifieke doelen. De doelen stel je samen met de therapeut op. Voor meer informatie hierover bel naar: 0345 52 03 30.

Heb je momenteel last van fysieke ongemakken die je belemmeren tijdens sporten? Maak dan direct een afspraak bij de sportfysiotherapeut via: 0345 52 03 30 of maak een afspraak door te klikken op onderstaande knop.

 

MAAK NU EEN AFSPRAAK

VOLG ONS OP FACEBOOK EN INSTAGRAM

©1994-2024 FYSIOCONNECTION