FYSIOTHERAPIE

Wanneer het lichaam niet werkt zoals je gewend bent kan FYSIOCONNECTION helpen. Onze fysiotherapeuten kunnen je helpen voorkomen, verhelpen of verminderen van klachten aan het bewegingsapparaat. Binnen ons team hebben we verschillende specialisaties: manuele therapie, sportfysiotherapie, echografie, shockwave, dry needling en medical taping. Heb je een operatie aan knie en/of heup? en wil je hiervan revalideren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

BEHANDELING

Heb je klachten aan het bewegingsapparaat? Onze fysiotherapeuten staan voor je klaar!

Wij bieden op twee locaties in Culemborg fysiotherapie aan: Dahliastraat (hoofdlocatie fysiotherapie) en de Pascalweg. Met en zonder verwijzing kun je bij ons terecht voor klachten aan het bewegingsapparaat.

Wij zijn gespecialiseerd in voet-, houdings- en bewegingsklachten. Maar naast reguliere fysiotherapie kun je ook bij ons terecht voor: manuele therapie, sportfysiotherapie, echografie, shockwave, dry needling en medical taping.

Tijdens de eerste afspraak heb je een intakegesprek en vindt het lichamelijk onderzoek plaats. Daarin kijken wij naar de gehele bewegingsketen. Dit betekent dat bij klachten aan de voeten, wij ook kijken naar de knie, heup en het looppatroon. Trek daarom comfortabele kleding aan! Vervolgens maakt de fysiotherapeut in samenspraak met jou een behandelplan.

Binnen onze praktijk werken meerdere disciplines waardoor wij een breed aanbod kunnen leveren. Door het brede aanbod van specialismen en jarenlange ervaring kunnen wij de meest optimale behandeling geven.

Maak direct een afspraak bij de fysiotherapeut via: 0345 52 03 30 of maak een afspraak door te klikken op onderstaande knop.

 

MAAK NU EEN AFSPRAAK

VOLG ONS OP FACEBOOK EN INSTAGRAM

©1994-2024 FYSIOCONNECTION