Tarieven en Vergoedingen

Tarieven

Hieronder kan je de tarievenlijst als pdf-bestand downloaden.
Tarievenlijst 2024.pdf

Vergoedingen

Hieronder geven we alvast een korte uitleg omtrent vergoedingen rondom fysiotherapie. Is het je niet helemaal duidelijk neem dan contact met ons op.

AANVULLENDE VERZEKERING
Bij een reguliere fysiotherapie behandeling (enkel, knie, heup, schouderklachten..etc.) wordt altijd de aanvullende verzekering aangesproken. Met een aanvullende verzekering wordt de behandeling vergoed door je zorgverzekeraar. Indien je geen aanvullende verzekering hebt, deze is namelijk niet verplicht, zul je deze behandeling zelf moeten betalen.

BASIS VERZEKERING
In tegenstelling tot de aanvullende verzekering, is de basisverzekering in Nederland verplicht. De basisverzekering wordt binnen de fysiotherapie alleen aangesproken bij een chonische indicatie. Hieronder vind je de uitleg omtrent chronische - en niet-chronische indicaties. Alleen bij het aanspreken van je basisverzekering komt het eigen risico om de hoek kijken.

CHRONISCH OF NIET-CHRONISCH
Er worden door de Nederlandse overheid een aantal chronische aandoeningen genoemd die vergoed worden uit de basisverzekering. Echter, de eerste 20 behandelingen zullen ofwel zelf moeten worden betaald, ofwel uit de aanvullende verzekering. Hierna worden de behandelingen vergoed uit de basisverzekering. Hierbij geldt dat eerst het eigen risico wordt aangesproken als dat nog niet is opgemaakt.

ZORGVERZEKERAARS
FYSIOCONNECTION heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

VOLG ONS OP FACEBOOK EN INSTAGRAM

©1994-2024 FYSIOCONNECTION