AFSPRAKEN & CONSULT

AFSPRAAK MAKEN?
Wij werken op afspraak. Je kunt online een afspraak maken of bellen naar 0345 - 52 03 30.

MET OF ZONDER VERWIJZING
Voor een bezoek aan onze praktijk heb je doorgaans geen verwijzing nodig van je huisarts. In sommige gevallen vraagt je zorgverzekeraar om een verwijzing. Een verwijzing is alleen nodig voor een chronische klacht, die voorkomt op de lijst: Chronische aandoeningen voor fysiotherapie en oefentherapie. Je kunt dit vinden in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. De verwijzing wordt uitgeschreven door een huisarts of medisch specialist. Let op: Voor fysiotherapeutische behandelingen na Covid-19 is ook een verwijzing nodig van de huisarts of specialist. Raadpleeg hiervoor je zorgverzekeraar.

Als je zonder verwijsbrief van de huisarts een afspraak maakt noemen we dit Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF). Tijdens je eerste afspraak met de fysiotherapeut vindt er een vraaggesprek plaats om duidelijkheid te verkrijgen over je klacht en de mogelijke oorzaak hiervan. Je kunt hierbij denken aan algemene vragen over uw gezondheid en aandoeningen die binnen je familie voorkomen. Na deze screening kan de fysiotherapeut de afweging maken of de mogelijke oorzaak van je klachten binnen zijn werkterrein valt of niet.  

BEN JE VERHINDERD?
Annuleer deze afspraak dan ten minste 24 uur van te voren op 0345 - 52 03 30. 
Buiten openingstijden kun je gebruikmaken van ons antwoordapparaat.

AFSPRAAK VERZETTEN (en dus verhinderd)?
Verzetten van een afspraak omdat het je bij nader inzien toch niet goed past doe je ten minste 24 uur van te voren op 0345-520330

WIE BETAALT EEN "NIET NAGEKOMEN AFSPRAAK OF EEN TE LAAT (binnen 24 uur) AFGEZEGDE/VERPLAATSTE AFSPRAAK?"
Je zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet. Je ontvangt de nota in zo een geval zelf.

 

WAT HEB JE NODIG TIJDENS JE EERSTE BEZOEK?

  • legitimatiebewijs
  • denk ook aan een handdoek tijdens iedere behandeling.

VOLG ONS OP FACEBOOK EN INSTAGRAM

©1994-2024 FYSIOCONNECTION