COVID-19 MAATREGELEN

De huidige situatie

Wij willen op een veilige en verantwoorde manier zorg verlenen. In deze coronacrisis zijn wij dan ook extra voorzichtig. Naast de algemeen geldende regels die het RIVM heeft gesteld, betekent dit het volgende:

 • We dragen zelf beschermingsmiddelen en ook voor onze patiënten geldt een mondkapjesplicht.
 • Voor de hygiëne vragen we alle patiënten om twee handdoeken mee te nemen.
 • Kom maximaal 5 minuten voorafgaand aan uw afspraak de praktijk binnen;
 • Desinfecteer je handen bij binnenkomst van de praktijk;
 • De koffieapparaten en toiletten zijn buiten gebruik gesteld;
 • Kom zo veel als mogelijk alleen naar je afspraak;

Heb je een afspraak gepland staan? Lees de volgende vragen dan goed. Bij het maken van een nieuwe afspraak zullen we je dezelfde vragen stellen.

 1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?
 2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 3. Heb je het coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
 4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 10 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
 5. Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?
 6. Ben je de afgelopen 10 dagen in een code oranje gebied op vakantie geweest?

Indien een van deze vragen met ‘ja’ wordt beantwoord, zullen we, indien er geen sprake is van spoed, de afspraak verzetten of op afstand/digitaal uitvoeren. Heb je al een afspraak staan, neem dan contact met ons op zodat we de afspraak kunnen verzetten.

Wij vertrouwen erop dat je je net als wij aan basisregels houdt die het RIVM heeft opgesteld zodat wij samen bijdragen aan een ieders veiligheid.

Heb je nog vragen of twijfel je of de afspraak door kan gaan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0345 - 52 03 30.

Revalideren na Covid-19

Heb je zelf Covid-19 gehad en bent ontslagen uit het ziekenhuis of ben je hersteld in de thuissituatie? Wij kunnen je begeleiden in het revalidatieproces dat hierop volgt. Maak hier een afspraak. Let op: Voor fysiotherapeutische behandelingen na Covid-19 is ook een verwijzing nodig van de huisarts of specialist. Raadpleeg hiervoor je zorgverzekeraar.

VOLG ONS OP FACEBOOK EN INSTAGRAM

©1994-2022 FYSIOCONNECTION