Vol trots showt Tristan zijn eigen praktijk “FYSIOCONNECTION”

Vol trots showt Tristan zijn eigen praktijk “FYSIOCONNECTION”
De oude klompenfabriek (waar voorheen naast fysiotherapie David Evers ook Footconnection gevestigd was) heeft een ware metamorfose ondergaan. Een frisse praktijk met 3 ruime behandelkamers, een grote beweegruimte en buitensportruimte. “Groot genoeg” zegt hij:  “Mijn hart ligt bij een kleine, lokale praktijk met persoonlijk aandacht voor de mensen. Geboren in een fysiotherapeuten gezin kreeg hij het vak met de paplepel ingegoten. “Dat is zeker een voordeel zegt hij. Integriteit, behulpzaamheid en gezelligheid was de kern van mijn opvoeding”. 
Als 17 jarige startte hij met de opleiding fysiotherapie, “ik was de jongste leerling; omdat ik als enige nog leerplichtig was kwam het voor dat ik alleen in de klas zat ha ha”. Al tijdens zijn studie keek hij met zijn vader mee. Hij mocht mee naar lezingen die zijn vader gaf in het binnen en buitenland. Daarna begeleidde hij als fysiotherapeut een Nederlandse schaatsploeg en is hij al jaren hoofdtrainer van de jongste jeugd bij CMHC, hockeyclub in Culemborg. Inmiddels zit ik het tweede jaar van mijn master voor sportfysiotherapeut. Een bewuste keus. Je gaat nog dieper in op sportblessures, ziektebeelden, trainings- en revalidatievormen.

De zoon zijn van David Evers heeft niet alleen voordelen; Ik solliciteerde als student fysiotherapie bij een grote voetbalvereniging in het noorden van het land, bewust niet in de regio. Vroeg hoofd medische staf: een student fysiotherapie met een diploma echografie, medical taping, shockwave? dat hebben we nooit eerder gezien. Ohhh. Wacht eens: Evers, Culemborg? Ben je de zoon van…..

 “Er zijn mensen die me met mijn vader vergelijken, dat mag, over 20 jaar geeft dat een nog eerlijker beeld”. Zegt hij lachend

Daar waar zijn vader, David Evers (Footconnection) een duidelijk liefde voor voet-gerelateerde klachten ontwikkelende, loopt Tristan warm voor alle fysiotherapeutische klachten. “nek, rug, gescheurde enkelband, voorste kruisband of revalidatie na een heup of knie operatie? Het doormiddel van kleine stapjes grotere doelen behalen geeft mij veel voldoening”. De variatie van leeftijd vind ik ook erg boeiend.  Iedereen is welkom. Naast fysiotherapie en revalidatie kun je bij ons ook 1:1 sporten, in een (ouderen) groep of vrij sporten. Uiteraard doe ik het niet alleen, we hebben een fijn team van fysiotherapeuten.

Heb je fysieke klachten of word je binnenkort geopereerd en ben je op zoek naar een fijne plek om te revalideren of van je klachten af te komen bel me dan of kijk op www.fysioconnection.nl

Woon je in Parijsch dan kun je voor fysiotherapie ook terecht op de Pascalweg en wil je zooltjes aan laten meten? FOOTCONNECTION heeft nog steeds spreekuur in de Dahliastraat.

 

 

Deel dit verhaal via:    

VOLG ONS OP FACEBOOK EN INSTAGRAM

©1994-2024 FYSIOCONNECTION